Saturday, 19 January 2013

FELINNA & PMCVC



Pure marine collagen plus vit C by Felinna

Kenapa Pure marine collagen plus vit C by Felinna sgt hebat.. Kerana ianya mengandungi bahan2 yg terbukti berkesan sebagai agen pencerahan,anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka only! 
Dengan pure collagen marine yg tgh hot selling kat fb now dorang jual yg mentah tu..dalam capsule felinna pon ada uolls.
Vitamin C 1000 mg
Yg pasti ada Gluthatione utk pencerahan...

Gabungan pelbagai menjadikan pmcvc ni 5000mg and sgt HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi...

# selamat bg ibu menyusu dan mengandung.


FELINNA INCLOSS

Ini ruper lotion inchloss, PINK color okke...
Inchloss ni sejenis slimming lotion, bukan gel seperti kebyakan slimming produk.
Ia hak milik anak tempatan, iaitu seorang wanita bernama Felinna Nadea Fattah.
Apa yang sy suka sgt produk ni, ia dalam bentuk lotion yg sangat mudah disapu, x melekit2, berbau sgt wangi mcm bau perfume bukan bau minyak angin, x panas bagai disalai tapi hangat dingin mint2 gitu :)
xde la org tny... ko sakit perut ka? bau minyak angin... hahaha
berminat? try la...100% berkesan insyaAllah...




No comments:

Post a Comment