Sunday, 24 March 2013

AURA WHITE POPULAR



KENAPA AURA NI DIKATE KAN SGT2 BERKESAN..JOM BACA KT BAWAH NI....
PM SY UNTUK HARGA YG ISTIMEWA!!!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=150098531818380&set=a.150098508485049.1073741835.103560846472149&type=1&relevant_count=5

aura ni mengandungi RAMUAN SGT BERKUALITI PREMIUM...!!!

Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 10 HARI !!

*Apa itu Hydrolyzed Tilapia Collagen Peptide?
Kolagen yang di formulasi di dalam aurawhite 400 000mg adalah kolagen Dari sisik ikan tilapia yang berkualiti tinggi kelas pertama dimana molekul nano memberikan kesan cepat memperbaharui sel kulit baru dan lebih mudah diserap.Jadi tidak hairan lah ia memberikan impak yang menakjubkan selepas menggunakan dalam 5 hari.


SLIMMING MAGIC PANT!!!LIMITED STOCK!!....


SLIMMING
MAGIC PANT!!!LIMITED STOCK!!....
2 HELAI HANYA DENGAN RM50 FREE POSLAJU
CEPAT LIMITED STOCK !!!!!!
CALL SY - 017-6156162

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=118593251635575&set=a.116034238558143.21162.103560846472149&type=1&relevant_count=1

Harga: RM30 free postages semenanjung, add rm5 sabah/sarawak,


Cucian tangan dengan menggunakan detergent yg mild (lembut)
Perah dengan lembut, dan biarkan kering di bawah kipas atau tempat teduh (jgn direct bawah matahari)
Jangan menggunakan peluntur, Jangan guna mesin basuh untuk elak kerosakan fabric

* 80% nylon 20% elastane - kain sejuk dan lembut.
* diperbuat dari respirasi baru percuma mudah untuk memakai kain serat mikro.
* ikatan kapas membuat anda tetap kering dan selesa.
* pakaian yang sesuai lebih baik dan kelihatan lebih baik.
* mengemaskan/melangsingkan perut, peha dan mengangkat pinggul di kedudukan yang betul.
* kedudukannya dari bawah garis payudara untuk di atas garis lutut

>> cara memakai :- memasukkan kaki dan perlahan-lahan roll pinggang ke pinggul anda, memasukkan tangan dan angkat pinggul ke kedudukan yang dikehendaki

M 78 - 92cm
L 83 - 101cm
XL 89 - 110cm
XXL 103 - 124cm
XXXL 148 - 158cm


NO ACC SY
MAYBANK - 554129518031
CIMB- 04030088520520
NAME : AZURA WATY BT ABD HAMID
TEL : 017-6156162/ 019-6148628
EMAIL : azue7788@gmail.com

KALAU DAH BANK IN BGTHU &
NANTI BAGI DETAIL KAT SY YE ♥
NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ITEM (WAJIB) :
TERIMA KASIH YE

SHAKLEE BY DR. VITAMIN

sy baru jew join shaklee... dlm mase yg same sy makan sekali product shaklee....

mmg rase sihat n bertenaga... bangun pagi pun senang..  nk cter panjang pun susah just view my page 

bercuti sambil memancing di kelong mahmud

salam all.. 

harini mmg penat giler.. baru balik dari kelong mahmud.. bercuti dari hari sabtu.. tp alhamdullilah

rezeki tetap murah.. perniagaan berjalan seperti biasa.. 

skarang baru nk mule promote barang kat fb   http://www.facebook.com/pages/De-Beauty-House/103560846472149

bye.. 

Sunday, 20 January 2013

AZUE DE'BEAUTY HOUSE: CALIFORNIA BEAUTY BRA

AZUE DE'BEAUTY HOUSE: CALIFORNIA BEAUTY BRA: A573 ♥ CALIFORNIA BEAUTY BRA..PROMOSI 3 HELAI !!!HANYE RM50 FREE POSLAJU!!!! CUKUP SELESA.. DAPATKAN SEKARANG DI  De' Beauty House ....

Saturday, 19 January 2013


Pasti sudah dengar atau lihat PIBAMY MASKER GOLD Peeling Gel kan??
Produk keluaran Thailand yang telah tersebar ke berbagai negara seperti Korea, Taiwan, Singapore, dan pasti nya Indonesia

Saat ini PIBAMY BEAUTY TIME Mengerluarkan Varian Terbaru yaitu :

PIBAMY PLATINUM MASK PEELING GEL (Thailand)

Kandungan ROYAL PLATINUM yang sangat langka ini mampu menghasilkan energi baru pada wajah (WAJAH LELAH dan STRESS), selama kita beraktivitas sehar-hari.

Manfaat kandungan ROYAL PLATINUM :

- Menghasilkan power baru di wajah
- Menghilangkan penuaan (kerutan)
- Menghasilkan lapisan baru pada kulit (basal kulit)
- Meningkatkan elastisistas pada kulit wajah
- Memperbaharui jaringan kulit yang rusak akibat paparan sinar matahari
- Menghilangkan kekusaman pada wajah
- Memutihkan dan mencerahkan wajah dan memproses kilau pada wajah
- Memperkuat kemampuan hygrating (Wajah terhidrasi)
- Kembali dapatkan kondisi wajah normal anda
- Menjaga kelembaban selama 24 jam0 (kelembaban normal)

CALIFORNIA BEAUTY BRA



A573 ♥ CALIFORNIA BEAUTY BRA..PROMOSI
3 HELAI !!!HANYE RM50 FREE POSLAJU!!!!
CUKUP SELESA.. DAPATKAN SEKARANG
DI De' Beauty House.....
CALL/SMS - 017-6156162

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=123494127812154&set=a.121587604669473.23214.103560846472149&type=1&relevant_count=1

CALIFORNIA BEAUTY BRA ..


SELESA DI PAKAI..

~ ♥ CIRI CALIFORNIA BEAUTY.. ♥ ~

~ CALIFORNIA BEAUTY AHH BRA merupakan penyelesaian kepada masalah dalam pemilihan bra. Ahh Bra tidak menggunakan cangkuk dan dawai, lembut dan selesa di pakai oleh semua golongan wanita lebih-lebih lagi ibu mengandung atau ibu menyusu.

~Dengan Ahh Bra tiada lagi bonjolan lemak dibahagian belakang atau bonjolan yg tidak sepatutnya akibat pemilihan cup bra yang salah.

~selesa dipakai walaupun semasa anda mengalami penurunan atau kenaikan berat badan. Boleh dibasuh dengan mesin basuh.

~ ♥ 3 color pilihan ♥ ~

- Hitam
- Putih
- Coklat

~♥ Available Size ♥ ~
S-M: Bust Size: 36 to 37
L-XL: Bust Size: 38-1/2 to 40
2XL-3XL: Bust Size: 41-1/2 to 43


AHH BRA WITH SPAN

AHH BRA WITH SPAN

CUKUP SELESA DI PAKAI..

~ ♥ AHH BRA.. ♥ ~

~ AHH BRA merupakan penyelesaian kepada masalah dalam pemilihan bra. Ahh Bra tidak menggunakan cangkuk dan dawai, lembut dan selesa di pakai oleh semua golongan wanita lebih-lebih lagi ibu mengandung atau ibu menyusu.

~Dengan Ahh Bra tiada lagi bonjolan lemak dibahagian belakang atau bonjolan yg tidak sepatutnya akibat pemilihan cup bra yang salah.

~Ahh Bra selesa dipakai walaupun semasa anda mengalami penurunan atau kenaikan berat badan. Boleh dibasuh dengan mesin basuh.

~ ♥ 2 color pilihan ♥ ~

- Hitam
- Coklat

~♥ Available Size ♥ ~
S-M: Bust Size: 36 to 37
L-XL: Bust Size: 38-1/2 to 40
XL: Bust Size: 41-1/2 to 43
1X: Bust Size: 43-1/2 to 45-1/2
2X: Bust Size: 47-1/2 to 49-1/2
3X: Bust Size: 51-1/2 to 53-1/2.


FELINNA & PMCVC



Pure marine collagen plus vit C by Felinna

Kenapa Pure marine collagen plus vit C by Felinna sgt hebat.. Kerana ianya mengandungi bahan2 yg terbukti berkesan sebagai agen pencerahan,anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka only! 
Dengan pure collagen marine yg tgh hot selling kat fb now dorang jual yg mentah tu..dalam capsule felinna pon ada uolls.
Vitamin C 1000 mg
Yg pasti ada Gluthatione utk pencerahan...

Gabungan pelbagai menjadikan pmcvc ni 5000mg and sgt HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi...

# selamat bg ibu menyusu dan mengandung.


FELINNA INCLOSS

Ini ruper lotion inchloss, PINK color okke...
Inchloss ni sejenis slimming lotion, bukan gel seperti kebyakan slimming produk.
Ia hak milik anak tempatan, iaitu seorang wanita bernama Felinna Nadea Fattah.
Apa yang sy suka sgt produk ni, ia dalam bentuk lotion yg sangat mudah disapu, x melekit2, berbau sgt wangi mcm bau perfume bukan bau minyak angin, x panas bagai disalai tapi hangat dingin mint2 gitu :)
xde la org tny... ko sakit perut ka? bau minyak angin... hahaha
berminat? try la...100% berkesan insyaAllah...




POLLA ANTI ACNE SET



RM35 FREE POS
1. POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM :
Dirumus khas untuk merawat jerawat & jeragat, dan untuk memberi kulit anda lebih cerah & lembut dengan menggunakan setiap hari dengan perlindungan UV yang berkesan.

KANDUNGAN POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM:
Kojic acid, a fast-acting anti-acne agent and whitener. allantoin extract, a natural anti-aging agent, Vitamin C whitener, and Vitamin B3.

CARA PENGGUNAAN POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM:
Cuci muka terlebih dahulu, kemudian Sapukan Polla Anti-Acne and Anti-Melasma Whitening Day Cream ke muka, urut muka anda perlahan-lahan sehingga krim diserap sepenuhnya. Untuk keputusan yang lebih baik gunakan dengan Polla Anti-Melasma Whitening Night Cream.

2. POLLA ANTI-MELASMA WHITENING NIGHT CREAM :
Adalah krim malam yang dirumuskan khas untuk memutihkan kulit anda apabila anda sedang tidur!

KANDUNGAN POLLA ANTI-MELASMA WHITENING NIGHT CREAM :
Concentrations of Arbutin (Bearberry Extract), a powerful and safe skin whitener, Vitamins E and B3 and titanium oxide, a UV protector.

UNTUK KEPUTUSAN PEMUTIHAN TERBAIK:

Gunakan hujung jari anda untuk sapukan krim pada kawasan-kawasan gelap, dan urut perlahan-lahan. Gunakan dengan Polla Anti-Acne and Anti-Melasma Whitening Day Cream untuk pemutihan 24-jam.

SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER


GLUTA KOJIC 3 LAYER
PM ME UNTUK HARGA YANG ISTIMEWA!!!!

Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Roseships, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.

Fungsi:
Mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit tampak lebih cerah, muda & tegang.

Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat dan kulit berminyak.

Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata.

Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.

Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.

Mengatasi masalah melasma.

Memudarkan parut jerawat di muka dan badan

Mencerahkan kulit muka dan badan

Allergy tested

Hypoallergenic

Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti ketiak dan celah peha.

Menegangkan kulit.

Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat

Anti-ageing

Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu melembapkan kulit dengan serapan yang cepat.

Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan vitamin C & E.

Bagi wanita yang sudah bersalin boleh digunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'

Cara guna:
Cuci muka dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka/badan anda sebelum bilas dengan air bersih. Untuk kulit sensitif cukup sekadar 30-60 saat

WHITELIGHT-PEMUTIH GIGI


PEMUTIH GIGI PALING BERKESAN
WHITELIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM
KESAN SEAWAL 10MINIT !
LEBIH JELAS SELEPAS SEMINGGU !

*DITANGGUNG HALAL
*DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
*TERBUKTI SECARA KLINIKAL
*DUTA PRODUK: SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
*KESAN SAMPINGAN: GIGI MENJADI NGILU.

PERHATIAN:
HANYA SEBAHAGIAN ORANG AKAN MENGALAMI KESAN SAMPINGAN,BUKAN SEMUA ORANG.KESAN SAMPINGAN HANYA SEMENTARA IAITU SELAMA 2-3 HARI & IA ADALAH NORMAL.

AWAS:
*IBU MENGANDUNG ATAU MENYUSU ANAK TAK DIGALAKKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI.


WhiteLight ™ adalah satu sistem yang menakjubkan baru yang menggabungkan teknologi cahaya untuk memutihkan gigi anda hampir immediatly.

Yang unik, WhiteLight ™ sistem direka untuk digunakan di rumah dan adalah sangat mudah untuk digunakan. Cahaya canggih digabungkan dengan gel whitener dirumus khas, dengan cepat menghilangkan kotoran permukaan dan menembusi jauh untuk membuang kotoran yang tertanam.

Jadi, jika anda mahu senyuman putih sekarang, untuk acara khas, atau hanya mahu cara yang cepat untuk memutihkan gigi-WhiteLight ™ sistem akan memberi anda hasil serta-merta anda telah mencari!


Ciri-ciri utama:

· Mudah untuk mengekalkan
· Whitens dalam hanya 10 minit!
· Mudah untuk digunakan
· 50x lebih murah daripada lawatan pergigian
· Perfect untuk kegunaan sebelum majlis perkahwinan & lain-lain hari besar!
Kit ini terdiri daripada:
· "Rahsia Untuk Satu Senyum Indah" Buku
· Pemancar Cahaya Advanced
· Advanced Dulang Pergigian dan Petua Mencampurkan Khas
· Gel dan Aplikator
· 2 Litium Bateri


Amaran:

Simpan di tempat yang sejuk, kering. Elakkan sentuhan dengan mata. Sensitiviti gigi mungkin berlaku. Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak, Lihat memasukkan untuk arahan penggunaan dan penuh amaran.


pakej termasuk
· 1 x pemancar cahaya
· 2 x Pemutihan Gel
· 1 x Manual Pengguna
· 2 x Dulang Pergigian Lanjutan
· 2 x Bateri Litium CR 2025


CARA PENGGUNAAN:
- Gosok gigi seperti biasa menggunakan berus dan ubat gigi yang biasa anda gunakan sebelum diteruskan dengan rawatan pemutihan White Light.
- Campurkan kedua2 gel pemutih gigi secukupnya dan sapu pada applicator.
-Letakkan di depan gigi. Pastikan posisi tombol/punat transmitter di bahagian atas. Tekan tombol dan lampu akan menyala. Biarkan 10-15minit.
- Bersihkan gigi sekali lagi selepas rawatan. Cepat2 berkumur jika tertelan gel.
- Sepanjang tempoh rawatan (1 minggu) elakkan minuman berkafein seperti teh/kopi, minuman panas atau berais
24K MASK RM20 FREE POS 

FUNGSI RAWATAN MASKER EMAS 24K:

* Cairan active golden prime secara efektif memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah yang merangsang/mengaktifkan sel2 baru pada kulit.
* Membantu meremajakan kulit wajah.
* Meningkatkan kadar penyerapan oksigen pada kulit
* Mengimbangi kelembapan kulit, mengawal pengeluaran minyak berlebihan
* Membekalkan nutrisi pada sel kulit wajah
* Menghilangkan noda kehitaman dan kekusaman wajah.
* Mencerah dan menghaluskan kulit.
*Membantu mencegah, merawat dan mengurangi pertumbuhan jerawat
* Menanggalkan sel kulit rosak/mati pada wajah.
* Membuat wajah semakin cantik berseri dan bercahaya.
* Melambatkan penipisan kolagen untuk mencegah kulit kendur.
* Membuatkan kulit lebih anjal, tegang dan awet muda.
* Mengurangi garis halus dan kedutan pada wajah.
* Mengurangi kerosakan kulit akibat sinar UV matahari.
* Juga mengurangi kesan radikal bebas dan membantu mencegah penuaan pramatang kulit.

CARA PEMAKAIAN:

- Cuci wajah dengan sabun muka dan lap sehingga kering.
- Ambil 1 sudu besar serbuk masker emas, masukkan ke dalam mangkuk. Campur dengan air secukupnya (jangan terlalu pekat atau terlalu cair).
- Sapukan adunan masker pada seluruh wajah dan leher.
- Biarkan selama lebih kurang 20 - 30 minit, sampai masker mengering.
- Gunakan air sejuk bersih atau suam untuk bersihkan sisa masker.
- Gunakan rutin 1-2 kali seminggu untuk hasil maksima.
- Lebih efektif jika dicampurkan dengan susu dan madu.
- Amat sesuai untuk mereka yang berusia 25 tahun ke atas bagi mengurangi tanda penuaan.

TONGKAT AJIMAT MADURA

Tongkat Ajimat Madura - Price :RM20
termasuk postage, RM5 (SS)

Tongkat Ajimat Madura diperbuat dari herba terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Tongkat Ajimat Madura dicipta berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara faraj dan mengikat kasih suami. Tong
kat Ajimat Madura adalah untuk dipakai, bukannya untuk dimakan.

Khasiat Tongkat Ajimat Madura

* Tongkat Ajimat Madura memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri.
* Tongkat Ajimat Madura menyembuhkan penyakit keputihan.
* Tongkat Ajimat Madura menghilangkan bau busuk faraj.
* Tongkat Ajimat Madura melenyapkan rasa gatal difaraj.
* Tongkat Ajimat Madura mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.



Cara Guna Tongkat Ajimat Madura

Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.

Tinggalkan selama 1-2 minit.

Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih untuk digunakan di lain masa.

Jika hendakkan faraj yang ketat semasa bersama suami, gunakan Tongkat Ajimat Madura 1/2 jam sebelum hubungan seks.



Perhatian! Tongkat Ajimat Madura tidak sesuai untuk wanita mengandung kerana mengandungi manjakani. Manjakani tidak digalakkan untuk wanita mengandung kerana boleh mengetatkan faraj sehingga anda sukar untuk bersalin. —